Rólam mondták...

Nikivel fiatal korunk óta ismerjük egymást. Közelebbi kapcsolatba 2003-ban kerültünk egymással, mikor együtt kezdtünk táncolni.
Már az elején látszott, hogy számára nem csak egy kis kikapcsolódásról van szó. Az induló csapatból ő volt az egyetlen, aki igazán komolyan vette a hastáncot/orientális táncot. Az eltelt 8 év alatt folyamatosan képezte magát, számos megmérettetésen és fellépésen van túl. Ma már saját táncstúdióját vezeti, sokan járunk hozzá kezdők és haladók, fiatalok és idősebbek.
Mindenkivel megtalálja a közös hangot, alaposan kidolgozott koreográfiáit mindannyian örömmel tanuljuk.
Évente több gálaműsort szervez és jótékonysági eseményeken is fellép. Mozdulatai hihetetlenül nőiesek, kecsesek, kifinomultak, előadásmódjában tükröződik a műfaj iránti teljes elhivatottsága és "őstudása", amely csak az igazi táncosok ritka adottsága.
-Papp Krisztina

Gyermekkorom óta lenyűgözött a mesés kelet zenéje és tánca. 2010 őszén olvastam, hogy hastánc tanfolyam indul Sümegen. Akkor már nyugdíjas voltam, de az érdeklődésem semmit nem kopott meg az évek során e táncművészet iránt, ezért gondoltam egy nagyot, elmentem, és beiratkoztam a tanfolyamra. Természetesen előtte rengeteget aggódtam, hogyan fogadnak, nem nevetnek-e ki, hogy mit keres egy nagyanyó a fiatal lányok és asszonyok között?!
Az oktatónk, egy szép, fiatal nő kedvesen fogadott, nem ájult el a meglepetéstől a korom miatt, természetes volt számára, hogy a tánc kortalan.
Niki nagyon türelmes, jó tanár, segítőkész, bármilyen problémát meg lehet beszélni vele. Szeretek járni az óráira, nem hiányzok szinte soha sem, csak nagyon alapos indok miatt, hisz az idő nem nekem dolgozik, ki kell használnom minden percét, hogy jobban megismerjem a hastáncban rejlő szépségeket . Niki összetartja a csapatát, sok közös programot szervez, jól érzem magam a fiatalok között, hisz Ők is befogadtak.
Átalakult az életem, színesebb, mozgalmasabb, tartalmasabb lett, köszönöm Nikinek, köszönöm a csoportoknak, hogy közöttük lehetek.
-K. Erika

Hihetetlenül jó érzékkel állítja össze a koreográfiákat, mindig látványos, ütős műsort ír nekünk. Igaz, hogy elég nehéz néha megütni azt a szintet, amit elvár tőlünk... Két éve táncolok Nikinél. Nézem a táncát, egy részét meg is látom - annak a felét körülbelül értem is - és annak egy töredékét meg tudom valósítani... Van mit tanulnom tőle, szerencsére még sokára megy nyugdíjba...
Tanít és tanul. Folyamatosan képezi önmagát is, ez a jó oktató ismérve.
-S. Kata

Miért szeretek Niki óráira járni? Mert kikapcsol! Jó hangulatba telnek az órák! Szerintem egy nagyon jó csapat jött össze! Még egyszer sem voltam úgy órán,hogy ne lett volna jó Niki kedve! Sugárzik belőle a vidámság,ember szeretet! Ez az én véleményem! :D
-Halászné Vass Krisztina

Hogy ki számomra Niki?
Egy megfoghatatlan tünemény, a Hold és a Vénusz egysége. Mert legalább annyira elfogadó és alázatos nő, mint amennyire érzéki és lüktető a tánca.
Azt hiszem ezekre a finom mozdulatokra szokták mondani, hogy nem lehet megtanulni (mert semmi köze a technikához), erre születni kell.
És Niki tanító is. Igazi tanító!
Hálás vagyok neki, mert elhitette velem, hogy 35 évesen is érdemes elkezdeni, mert a hastáncból nem lehet kiöregedni. Mert megmutatta, hogy ez egy életérzés és sokkal többet ér a belső kisugárzás, mint a bonyolult koreográfia.
Hogy ajánlom-e másoknak? Nézzétek meg a mosolyát és a mozdulatait!!! Önmagukért beszélnek!
-Fülöp Csenge

Vannak hastáncosok, akik "megtanulták" a hastánc technikáit, és alkalmazzák azokat. Nikinek csak "megtalálni" kellett: a nőiessége, a lágysága, a szépsége belülről fakad, minden mozdulatával elbűvöl...
-N.N.